fbpx

Ontdek alles over het verhaal van Redfall in nieuwe trailer

Redfall

Vanaf 2 mei kunnen we lekker vampieren gaan knallen in Arkane Studios nieuwste game: Redfall. Arkane kennen we vooral van Dishonored en Deathloop.

In een trailer die net werd vrijgegeven, komen we meer te weten over het verhaal achter Redfall. De game brengt je naar het dorpje Redfall, logisch, waar jij ervoor moet zorgen dat de zon opnieuw kan schijnen op het oppervlak. Vampieren hebben er namelijk voor gezorgd dat deze geblokkeerd wordt, zodat zij zonder zorgen kunnen verder leven.

Redfall is vanaf 2 mei verkrijgbaar voor Xbox Series X|S en pc. De game verschijnt ook op Game Pass.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.