fbpx

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon vanaf morgen beschikbaar op Nintendo Switch

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon

Maak maar al tijd dit weekend, want vanaf morgen ligt Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon in de digitale winkel voor Nintendo Switch.

In de game volgende we Cereza voordat ze Bayonetta werd. Deze jonge heks in wording had toen nog een vrij rustig karakter, maar haar krachten worden in deze game wel al op de proef gesteld. Gelukkig wordt ze bijgestaan door Cheshire, een wilde demon die in Cereza’s knuffelkat woont. Om in dit gevaarlijke bos te overleven zullen Cereza en Cheshire moeten samenwerken om complexe puzzels op te lossen en te overleven.

Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon is vanaf 17 maart 2023 exclusief beschikbaar op Nintendo Switch en kost €59,99. Check zeker ook de Nintendo eShop voor de gratis demo van de game. Je voortgang wordt overgezet naar de volledige game.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.