fbpx

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin komt naar Steam

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

Goed nieuws wie Stranger of Paradise Final Fantasy Origin aan zijn Steam-catalogus wil toevoegen. De game is vanaf 6 april verkrijgbaar via het populaire pc-platform.

Maar als het toch niet echt uit maakt waar je Stranger of Paradise Final Fantasy Origin speelt, heb ik goed nieuws. Vanaf vandaag is de game ook met een mooie korting verkrijgbaar voor PlayStation, Xbox en Epic Games Store. Voor meer info en links kan je terecht op de website van de game zelf.

Check zeker ook nog even de review die BrunoB schreef van Stranger of Paradise Final Fantasy Origin.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: