fbpx

GeForce NOW verandert Macs in ultieme game-pc’s

Met GeForce NOW kunnen leden vanaf bijna elk apparaat gebruik maken van high performance cloud streaming. Het is zelfs de beste manier om pc-games op Macs te spelen.

Deze week duikt GeForce NOW in de voordelen voor Mac-gamers bij het streamen van games op hun apparaten die ze zonder cloud gaming niet zouden kunnen spelen, allemaal zonder ooit het Apple ecosysteem te verlaten.

Met een Ultimate-lidmaatschap kunnen Macs grafisch intense games als The Witcher 3 en Warhammer 40.000: Darktide draaien in 4K aan 120 fps of Apex Legends en Tom Clancy’s Rainbow Six Siege aan 240 fps indien aangesloten op een 240hz monitor.

Voor alle technische details kan je terecht in deze blog.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: