fbpx

Focus Entertainment kondigt coöp ruimte-avontuur Void Crew aan

Focus Entertainment heeft reeds heel wat goede games op hun palmares. Misschien komt het pas aangekondigde coöp ruimte-avontuur Voice Crew ook wel in dat lijstje te staan, en dat nog dit jaar.

Void Crew laat zich omschrijven als een spannend ruimteavontuur waarin je met maximaal vier teamgenoten het sterrenstelsel verkent, vecht en plundert.

In Void Crew verenigt de mensheid zich tegen een mysterieuze agressor – de Hollow. Als uitverkorenen is het aan jou als bemanning van maximaal 4 buitenbeentjes om de leegte te trotseren en orde te scheppen in het sterrenstelsel!

Stap aan boord van de meest geavanceerde ruimteschepen ooit gebouwd, en reis de diepe ruimte in op spannende missies waar jij en je bemanning absoluut niet voor getraind hebben. Asteroïdestormen, zonnevlammen en de mislukkingen van je vrienden zullen het minste van je zorgen zijn, als vijandige aliens en wanhopige menselijke aaseters je bemanning tot het uiterste drijven.

Teamwork is de sleutel: kies een rol en geef prioriteit aan je meest dringende taken met je bemanning… of probeer alles tegelijk te doen en doe het gewoon, want je zult een tekort aan betrouwbare mankracht hebben.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.