fbpx

Metal: Hellsinger krijgt nieuwe songs via gratis update Dream of the Beast

Metal Hellsinger

Onze RoMa is nog steeds aan het bekomen van zijn trip in Metal: Hellsinger en hij zal een tandje moeten bijsteken voor de nieuwe dlc die net werd aangekondigd voor deze ritmische metalgame.

Metal: Hellsinger krijgt op 29 maart een eerste en gratis update onder de noemer Dream of the Beast waarin ontwikkelaar The Outsiders onder andere twee nieuwe muzieknummers toevoegt. Deze nummers werden speciaal geschreven voor de game en worden enerzijds ingezongen door Cristina Scabbia van Lacuna Coil en anderzijds Will Ramos van Lorna Shore.

Naast deze twee nieuwe nummers krijgen we nog wat extra content voorgeschoteld in Dream of the Beast. Denk daarbij aan een gloednieuwe machine gun met de naam The Red Right Hand. Tot slot worden drie nieuwe outfits beschikbaar gemaakt met bijhorende gameplay modifiers.

Dream of the Beast is vanaf 29 maart beschikbaar als gratis update voor Metal: Hellsinger.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.