fbpx

Microsoft brengt nieuwe Xbox Wireless Controller – Velocity Green op de markt

Microsoft mag dan wel weinig tot geen exclusieve games uitbrengen de laatste tijd, aan controllers geen gebrek. Onlangs nog verscheen de  Xbox Wireless Controller – Deep Pink en Stellar Shift Special Edition.

Als eigenaar van een PlayStation-console ben ik stiekem wel jaloers op de mooie controllers die Microsoft altijd uitbrengt. Ook de volgende in het rijtje, de Xbox Wireless Controller – Velocity Green, is er eentje om in te kaderen. De controller vertegenwoordigt het kenmerkende groen van Xbox en wordt geleverd met alle functies die nodig zijn om jouw spel te verbeteren. De controller zal ongetwijfeld veel kleur toevoegen aan jouw game-ervaring.

 

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.