fbpx

Halo Infinite Season 3: Echoes Within is nu live

Het nieuwe seizoen van Fortnite start nu vrijdag, maar de fans van Halo Infinite die kunnen nu reeds aan de slag met het nieuwe seizoen.

Halo Infinite Season 3, dat door het leven gaat als Echoes Within, is nu live. Het nieuwste Season voor Halo heeft een aantal nieuwe maps (Oasis, Chasm en Cliffhanger), een nieuwe spelmodus (Escalation Slayer), een nieuw wapen (M392 Bandit Rifle) en uitrusting (Shroud Screen), en natuurlijk een nieuwe seizoenspas.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: