fbpx

Overwatch 2 doet het samen met One Punch-anime

Een reeks collectible cosmetics gebaseerd op de populaire anime One-Punch Man is vandaag live in Overwatch 2. De collectie markeert de eerste grote samenwerking voor het Overwatch-universum en opent de deur naar andere crossover-concepten en mogelijkheden in de toekomst.

One-Punch Man vertelt het verhaal van Saitama, een sympathieke superheld die elke vijand kan verslaan met een enkele stoot en zijn groeiende verveling door een gebrek aan geduchte uitdagers.

De collectie cosmetica bevat vier cosplay hero skins gebaseerd op personages uit de anime: Saitama – Doomfist, Genos – Genji, Tatsumaki – Kiriko, en de verdienbare Mumen Rider – Soldier 76 skin die gratis kan worden verkregen door in-game uitdagingen te voltooien. 

De One-Punch Man-collectie cosmetica zal tot 6 april beschikbaar zijn via de in-game shop.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)