fbpx

Redfall crossplay ondersteuning bevestigd door Arkane

Redfall

Gamen is plezant in je eentje, zeker bij een stevige single player game. Maar gamen is ook plezant wanneer je samen met je vrienden kan spelen. En laat dit nu net een van de voordelen zijn van Arkanes Redfall.

Arkane heeft namelijk bevestigd dat Redfall crossplay ondersteuning krijgt. Dit bevestigde het team tijdens een recente Discord Q&A. Daar werd de vraag gesteld of Redfall crossplay zou ondersteunen tussen Steam en zijn Game Pass-versie.

Het antwoord was een ja. “Je zult zeker met je vrienden op Steam kunnen spelen,”

De ontwikkelaar heeft sindsdien crossplay tussen Xbox, PC Game Pass, Steam en Epic Game Store bevestigd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)