fbpx

FIFA 23 voegt op 15 maart alle 12 teams van de National Women’s Soccer League toe

Electronic Arts kondigt partnerships aan met de National Women’s Soccer League (NWSL), de belangrijkste professionele vrouwencompetitie in de VS, en de National Women’s Soccer League Players Association (NWSLPA).

Vanaf 15 maart zijn alle 12 NWSL-teams op alle platforms aanwezig in het speltype Kick Off, Tournament Mode, Head to Head-seizoen / Co-op-seizoenen en Online Friendlies. In EA Sports FIFA 23 zullen ook vier NWSL-stadions beschikbaar zijn, samen met authentieke tenues, starheads, trofeeën en vieringen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)