fbpx

Meedogenloze trailer voor WO2-actiespektakelfilm Sisu

Fan van bikkelharde en nietsontziende actiefilms à la John Wick of Atomic Blonde? Dan heb ik iets heel lekkers voor jullie in de aanbieding…

Maak kennis met de bikkelharde wraakfilm Sisu en zet je schrap in je zetel voor deze trailer!

Wanneer een ex-soldaat die goud ontdekt in de wildernis van Lapland probeert de buit mee te nemen naar de stad, gaan nazi-soldaten onder leiding van een brute SS-officier de strijd met hem aan.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: