fbpx

Foutje in nieuwste aflevering The Last of Us

The Last Of Us Streamz HBO Series

Yep, ik ben ab-so-luut grote fan van de HBO-reeks The Last of Us. Ook al haakte ik bij de eerste game af en speelde ik die nooit uit.

Hoe goed The Last of Us ook mag zijn en er kosten noch moeite gespaard zijn om fantastische sets neer te poten, toch lijken de makers in de zesde aflevering van de reeks een klein, groot detail over het hoofd te hebben gezien.

Ik moet eerlijk bekennen dat het foutje mij niet was opgevallen, maar een oplettende fan deelde de video op TikTok. Wanneer Ellie en Joel over een prachtig besneeuwde brug wandelen, kan je aan de linkerkant via een dronebeeld de filmcrew zien staan onder een boom.

Kan gebeuren natuurlijk en de kans lijkt mij vrij groot dat HBO en de makers de filmcrew nog zullen wegwerken via post-editing.

The Last of Us is bij ons te bekijken via Streamz, de spoilervrije review van de volledige reeks lees je hier.

@domineo32 The Last of Us : Season 1, Episode 6. About 15 minutes in. They might have accidentally left a few of the film crew in the shot. #thelastofus #hbomax #filmcrew #accident ♬ The Last of Us Theme – Epic Version – L'Orchestra Cinematique

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Foutje in nieuwste aflevering The Last of Us'

  1. Als ze het dorpje binnenwandelen zie je 2 mannen ook een boomstronk zagen.
    Maar in geen 100 jaar geraken ze op de manier waarop ze het daar doen door :p

Reacties zijn gesloten.