fbpx

Welk huis werd het meest gekozen in Hogwarts Legacy?

Cijfers afkomstig van  Truetrophies en Trueachievements geven ons een beeld van hoeveel mensen voor welk huis kiezen in Hogwarts Legacy. Het huis van je keuze ontgrendelt verschillende quests en interacties met personages, daarbij heb je ze alle vier nodig als je voor die platinum trofee wil gaan.

Op basis van de trophy en achievement tracking lopen Xbox en PlayStation spelers redelijk gelijk in hun keuzes.

Op Xbox zijn de percentages als volgt:

29,5% – Slytherin
26,94% – Gryffindor
19,85% – Ravenclaw
13,56% – Hufflepuff


Op PlayStation krijgen we deze cijfers:

18,6% – Slytherin
16% – Gryffindor
12,4% – Ravenclaw
7% – Hufflepuff

Als je voor een 100% completion gaat, moet je vier afzonderlijke opslagbestanden hebben waarin je elk huis met een nieuw personage kiest. Je moet ongeveer 2,5 tot 3 uur spelen totdat je het deel bereikt dat nodig is om de trofee/prestatie voor elk huis vrij te spelen aan het einde van de “Jackdaw’s rest” quest. Bovenstaande cijfers zullen zeker nog veranderen, want het spel is nog maar net uit en veel spelers hebben nog geen huis gekozen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.