fbpx

Wild Hearts toont machtige Kemono in prachtige cinematische trailer

Wild Hearts

Liefhebbers van digitaal jagen op grote dieren hebben er straks naast Monster Hunter hopelijk een nieuwe topgame bij: Wild Hearts. Deze game wordt ontwikkeled door Koei Tecmo en wordt uitgegeven onder de EA Originals-vlag.

In de nieuwe trailer die door beide partijen werd vrijgegeven krijgen we een beter idee van wat we mogen verwachten van het verhaal. In Wild Hearts reis je alleen, of in crossplay co-op met twee extra vrienden, door de wereld van Azuma waar je het opneemt tegen de grote Kemono.

Wild Hearts is vanaf 17 februari 2023 verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: