fbpx

Minecraft krijgt eigen limited edition Crocs

Minecraft x Crocs

Er was een tijd dat je uitgelachen werd toen je op straat kwam met Crocs. Het toch wel legendarische schoenen/slippermerk timmert ondertussen lustig verder om het imago te verbeteren en dat doen ze vooral door samenwerkingen aan te gaan met bekende merken.

Je hoeft niet bang te zijn dat we van Pragalicious een modewebsite gaan maken, maar de reden waarom ik het even wil hebben over Crocs is omdat het merk een samenwerking is aangegaan met Minecraft.

Minecraft x Crocs is vanaf donderdag 16 februari in beperkte oplage beschikbaar en bevat Clogs voor volwassenen en kinderen, en slippers voor volwassenen Uiteraard kan je ook zogenaamde Jibbitz-charms aanschaffen om je Crocs helemaal in het Minecraft-thema te hijsen. Deze limited edition Crocs zijn vanaf 16 februari te bestellen via crocs.com, Amazon en Foot Locker.

Wil je toch liever anoniem met Crocs rondlopen? Dan kan je via de in-game kleedkamer in Minecraft een paar Minecraft x Crocs gratis aanschaffen.

De volledige Minecraft x Crocs collectie bevat volgende zaken:

• Twee Classic Clogs (één voor volwassenen en één voor kinderen)

• Twee Classic Elevated Clogs (één voor volwassenen en één voor kinderen), die worden geleverd met vier platte Jibbitz charms en vier 3D Jibbitz charms

• Een Classic Slide (beschikbaar in volwassen maten)

• Twee unieke sets Jibbitz-charms met Minecraft thema om van elk paar Crocs een Minecraft avontuur te maken, inclusief: een pakket van 5 platte charms met Steve, Alex, een Enderman, een klimplant en een varken, evenals een exclusieve 13 pack met 3D charms met verschillende personages, mobs en blokken

• Een in-game paar Minecraft x Crocs, gratis te downloaden in de Minecraft kleedkamer

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.