fbpx

Aflevering vijf van The Last of Us al vanaf zaterdag beschikbaar

The Last Of Us Streamz HBO Series

De vijfde aflevering van HBO-serie The Last of Us is al vanaf aanstaande zaterdag te bekijken op Streamz. Dat is twee dagen eerder vanwege de Amerikaanse Super Bowl.

The Last of Us wordt in de VS gewoonlijk uitgezonden om 21.00 uur ET op een zondag en in het VK op hetzelfde tijdstip (2.00 uur GMT op maandagochtend). HBO wil een botsing met de Super Bowl vermijden, die ook op deze zondag wordt uitgezonden en traditioneel de kijkcijfers in de VS domineert. De Super Bowl van vorig jaar werd in de VS door 99,18 miljoen mensen bekeken.

De serie heeft met elke nieuwe aflevering steeds hogere kijkcijfers gekregen. De kijkcijfers voor aflevering 4, die gisteravond is uitgezonden, moeten nog worden bevestigd, maar vorige week werd gemeld dat aflevering 3 de hoogste cijfers tot nu toe had.

De derde aflevering trok 6,4 miljoen kijkers op zondagavond. Het kijkcijfer was 12% hoger dan de 5,7 miljoen kijkers van de week ervoor en 37% hoger dan de 4,7 miljoen kijkers van de eerste aflevering.

HBO heeft ook al bevestigd dat er een tweede seizoen komt van The Last of Us.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.