fbpx

Trailer toont alles wat je moet weten over Blood Bowl 3

Blood Bowl 3

In alle eerlijkheid heb ik nog nooit een Blood Bowl-game gespeeld. Geen idee waarom, maar de nieuwste trailer wakkert mijn interesse alleszins wel aan.

Blood Bowl is namelijk een brute, door fantasy football geïnspireerde competitie tussen Elves, Humans, Orcs en andere fantasy-wezens. In de trailer maken we kennis met de nieuwe features die ontwikkelaar Cyanide in de game heeft gestoken.

Blood Bowl 3 introduceert ten opzichte van de vorige versie enkele gloednieuwe facties zoals de Imperial Nobility, Old World Alliance, Chaos Renegades en de Black Orcs. Daarnaast zorgen de dynamische velden ook de nodige verrassingen. Zo kunnen in bepaalde situaties de regels veranderen, kan de vorm van het veld veranderen.

Verder moeten plagen zoals krakententakels, ondraaglijke hitte en insectenzwermen voor de nodige variatie tijdens de games zorgen. Tot slot hebben de ontwikkelaars het pass-systeem verbeterd, het level-up-systeem verbeterd. Je ontdekt het sowieso allemaal in de uitgebreide overzichtstrailer.

Blood Bowl 3 verschijnt op 23 februari 2023 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S en pc. De versoe voor Nintendo Switch verschijnt op een later moment.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.