fbpx

Bevestigd: er komt een tweede seizoen van The Last of Us

The Last Of Us Streamz HBO Series

Geweldig nieuws! Waar iedereen op hoopte en wat we eigenlijk ook verwachtten, is bevestigd. Er komt een tweede seizoen van The Last of Us.

Dat The Last Of Us momenteel razend populair is, hoeven we niet te vertellen. Zo goed als iedereen is laaiend enthousiast over de serie die momenteel loopt. Meer dan terecht wordt de reeks beschouwd als de beste game-verfilming ooit gemaakt. En daar wordt na het eerste seizoen nog een vervolg aan gebreid.

The Last of Us is bij ons via Streamz te bekijken. Momenteel zijn de eerste twee afleveringen beschikbaar. Elke maandag is er een nieuwe aflevering te zien.

Wie nog altijd twijfels heeft om de serie te bekijken, kan Bruno’s review hier nog eens nalezen. Hij zou wel eens gelijk kunnen hebben dat The Last of Us de beste serie uit 2023 gaat worden.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d bloggers liken dit: