fbpx

Remnant: From the Ashes is vanaf 21 maart beschikbaar voor Nintendo Switch

Iets meer dan een week geleden, bracht ontwikkelaar Gunfire Games en THQ Nordic het nieuws dat Remnant: From the Ashes een Switch-versie zou krijgen. Toen was er nog geen duidelijkheid wanneer deze titel beschikbaar zou zijn. Daar komt nu verandering in.

Vanaf 21 maart 2023 is het mogelijk om de Souls-like shooter Remnant: From the Ashes te spelen op de Nintendo Switch. De game zal zowel digitaal als fysiek aangeboden worden en dit aan een prijs van € 39,99.

Ik ben enorm benieuwd hoe Remnant: From the Ashes zal presteren op de Nintendo Switch. Mijn ervaring op PlayStation en Xbox was alvast geslaagd en als de game hopelijk goed presteert kan ik deze titel enkel aanraden voor de Nintendo Switch gebruikers.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.