fbpx

De multiplayer van The Last of Us speelt zich af in nieuwe stad en legt de nadruk op co-op

The Last of Us Multiplayer

Terwijl we met z’n allen nagelbijtend zitten te wachten op de derde aflevering van The Last of Us op Streamz, werkt schrijver, producer en ceo van Naughty Dog Neil Druckman netjes zijn marketingverplichtingen af.

In die interviews heeft hij het vernamelijk over de erg succesvolle televisieserie, maar af en toe lijkt hij ook iets tussen neus en lippen door te verklappen over de games waaraan Naughty Dog momenteel werkt.

In een interview met BuzzFeed liet de man bewust of onbewust iets los over de afzonderlijke multiplayergame dat zich afspeelt in het universum van The Last of Us. Met zijn uitspraak alludeerde hij op het feit dat de game wel eens een grote nadruk zou hebben op co-op:

We’ve been pretty open that the next Last of Us game is going to be this multiplayer experience, where you’ll be able to enter the world of The Last of Us with your friend and get to experience the tension and the brutality of that world — and a brand new story and cast of characters that live in another city that we haven’t seen yet in the world of The Last of Us. This is going to be another chapter in the universe of The Last of Us.”

Bovendien krijgt de game een nieuws, sterk verhaal waarin we een pak nieuwe personages gaan ontmoeten uit een stad die we nog niet eerder verkent hebben in een van beide The Last of Us-games.

Het is nog niet bekend wanneer The Last of Us Multiplayer beschikbaar zal zijn op PlayStation 5.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: