Remnant: From the Ashes komt naar Nintendo Switch

Wie enkel een Nintendo Switch heeft om games op te spelen, kan beter even opletten. Wie graag een enorme uitdaging tegemoet gaat zit binnenkort goed met hun geliefkoosde console/handheld. Remnant: From the Ashes komt namelijk richting de Nintendo Switch.

Ontwikkelaar Gunfire Games en THQ gaan er voor zorgen dat spelers die in het bezit zijn van een Nintendo Switch, binnenkort ook naar de therapeut kunnen voor enkele sessies omtrent angst voor vlinders. Het zal namelijk mogelijk zijn om via dit platform Remnant: From the Ashes te spelen.

Wanneer is echter nog niet bekendgemaakt, maar als we het woord van de uitgever mogen geloven zal dit ‘binnenkort’ zijn. De versie op de Nintendo Switch, zal zowel fysiek als digitaal op de markt worden gebracht.

Momenteel kan je Remnant: From the Ashes spelen op de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC. Vorige maand werd nog bevestigd dat er een tweede deel op komst is van Remnant: From the Ashes, dit voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.