Hier is de officiële Cinematic Trailer van Hogwarts Legacy

Onze virtuele uitnodiging voor Hogwarts is zojuist aangekomen. Via een prachtige cinematische trailer heet Portkey Games ons welkom op 10 februari 2023.

In de trailer zien we een uil die op weg is met een uitnodiging voor Hogwarts. De uil vliegt via The Great Hall richting The Forbidden Woods waar er heel wat actie en magie aan de gang is. Uiteindelijk wordt de uitnodiging gedropt in de handen van een jonge rekruut, die jou als speler moet voorstellen.

Hogwarts Legacy zal op 10 februari 2023 verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Mensen met een PlayStation 4 of Xbox One zullen tot 4 april moeten wachten. Op Nintendo Switch tenslotte lanceert de game op 25 juli.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.