Disney Plus serveert ons officiële trailer voor The Mandalorian Season 3

The Mandalorian

Hoe zou het met Mando en Grogu zijn? Nadat Pedro Pascal in The Last of Us mag babysitten op Ellie, doet hij dat ook ook Grogu in het derde seizoen van The Mandalorian. This is the way kerel! Die man lijkt wel een professionele babysitter precies?

Nu moesten ze mij betalen wat hij daarvoor betaald krijgt, dan wil ik ook wel babysitten op een groen ketje en een rebelse tiener. Jaloezie natuurlijk want het moet toch super cool zijn om die rollen te mogen spelen!

Graag serveren we jullie vandaag de officiële trailer voor het derde seizoen van The Mandalorian. (Maar dat hadden jullie ondertussen al wel door zeker?)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)