Returnal verschijnt op 15 februari voor pc

Returnal

De pc-release van Returnal heeft eindelijk een release datum te pakken. Pc-gamers zullen zich op 15 februari bij Selene op Atropos kunnen voegen.

Buiten de release datum, laat Sony via een blogpost weten welke grafische mogelijkheden Returnal op pc zal bieden. Nvidia’s DLSS en AMD’s FSR zijn toegevoegd zodat je jouw framerate kunt verhogen zonder te moeten inboeten op de resolutie.

Tevens biedt Returnal ray-traced schaduwen aan zoals voorheen op PlayStation 5, maar nu worden deze aangevuld met ray-traced reflecties. Dit zorgt ervoor dat het contrast van donkere omgevingen en van de neonkogels er nog meer zullen uitspringen dan voorheen.

Deze grafische pracht kan gezien worden in twee nieuwe resolutieformaten namelijk in Ultrawide (21:9) en Super Ultrawide (32:9).

Alle systeemvereisten kunnen jullie hieronder vinden.

Bovendien is er volledige ondersteuning voor 3D-audio en voor Sony’s DualSense Controller.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.