fbpx

Season 02 van Call of Duty: Modern Warfare II lanceert op 15 februari

Season 01 van Call of Duty: Modern Warfare II loopt stilaan op zijn einde. Toch is het nog een kleine maand wachten op de aftrap van Season 02.

Ondanks het feit dat Season 01 begin februari afloopt, zal het nieuwe seizoen pas een tweetal weken later beginnen. Het officiële Twitterbericht luidt als volgt: ‘Onze studioteams hebben verschillende veranderingen doorgevoerd op basis van wat we hebben gehoord van onze community. Season 02 bevat volledig nieuwe inhoud, met de terugkeer van Resurgence en een gloednieuwe kleine map voor Warzone 2.0. Ranked Play is ook terug en komt naar MWII, samen met nieuwe multiplayer maps, nieuwe spelmodes, wapens en nog veel meer. Binnenkort geven we meer informatie’.

Season 02 had nog geen officiële lanceerdatum gekregen maar aangezien Season 01 begin februari afloopt, gingen we ervan uit dat Season 02 meteen daarna ging beginnen.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon op deze aardbol zijn die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

%d