Sackboy herleeft in free-to-play runner-game Ultimate Sackboy

Toen Sackboy: A Big Adventure op de PlayStation 5 verscheen, was ik meteen fan. Het guitige uiterlijk en de fijne platformelementen zorgden ervoor dat ik deze uren gespeeld heb.

Ondertussen is Sackboy: A Big Adventure ook op pc te koop en ook Lazlo was meer dan te spreken over deze olijke game. Hij beloonde hem zelfs met een vette 9 in zijn review.

En nu is de tijd rijp om de gebreide vleugels van Sackboy verder uit te spreiden. Vanaf 21 februari maakt hij zijn opwachting in Ultimate Sackboy, een 3D-runner game dat gratis beschikbaar komt voor iOS en Android.

In deze game doe je als Sackboy mee aan de Ultimate Games waarbij je jezelf een weg moet zien te banen langs verschillende obstakels. Je zal moeten springen, van baan wisselen, over schommels springen en zelf in ballen rollen zoals Monkey Ball.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.