Bevestigd: Remnant: From the Ashes krijgt een opvolger in 2023

Wat heb ik met mijn coöp-maatjes genoten van Remnant: From the Ashes! Ik ben dan ook heel blij dat we in 2023 een opvolger krijgen, en dit op pc en consoles!

In Remnant II vechten de overlevenden van de mensheid tegen “nieuwe dodelijke wezens en goddelijke bazen in angstaanjagende werelden.” lezen we in het persbericht.

Ook nu kan je ofwel solo, ofwel met twee vrienden, aan de slag om de diepten van het onbekende te verkennen en een kwaad te stoppen dat de realiteit zelf vernietigt.

In de gameplay keren de afstands-/melee-gevechten uit het origineel terug, waarbij je specifieke uitrusting en wapens moet kiezen om de verschillende biotopen en gevechten optimaal te laten verlopen.

Je reist naar meerdere werelden, met verschillende soorten wezens, wapens en voorwerpen in elke wereld. Remnant II bevat ook een uitgebreid Archetype-systeem dat spelers unieke passieve bonussen en verbluffende krachten biedt.

Meerdere Archetypes kunnen tijdens het spel worden vrijgespeeld, in level worden gebracht en samen worden uitgerust voor verschillende speelstijlen.

De game verschijnt in 2023 op PlayStation 5, Xbox Series, en PC via Steam en Epic Games Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)