BioShock-bedenker Ken Levine onthult Judas

Ook genoten van de tijd die je hebt doorgebracht in Rapture en andere BioShock-werelden? Mooi zo! De bedenker van de originele reeks, namelijk Ken Levine en zijn Ghost Story Games, kondigen hun nieuw project aan, getiteld Judas.

In het bijhorende persbericht lezen we dat Ghost Story Games is opgericht “om voort te bouwen op de erfenis van System Shock 2, BioShock en BioShock Infinite“.

Ken Levine zegt dat het team met Judas “een geheel nieuwe wereld en personages heeft gecreëerd, terwijl het verschillende benaderingen van verhalende first-person shooters voor één speler verkent.

Judas komt naar de PS5, Xbox Series en PC via Steam en de Epic Game Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

2 gedachten over “BioShock-bedenker Ken Levine onthult Judas

Reacties zijn gesloten.