Nieuwe trailer voor Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord

De oorspronkelijke Ghostbusters films uit de jaren ’80 vond ik geweldig. De nieuwe generatie zeg maar, daar ben ik nooit fan van geweest. Ik vraag me dan ook af of deze Rise of the Ghost Lord me zal kunnen bekoren.

In Rise of the Ghost Lord kruipen we in de huid van een nieuwe cast van personages aan het begin van hun reis om hun eigen hoofdkwartier voor spoken te runnen vanuit San Francisco.

Legendarische locaties zoals de Golden Gate Bridge, komen tot leven in een uitgebreide en boeiende campagne waarin we solo of samen met maximaal drie vrienden in co-op de machtige Ghost Lord en zijn bende kwaadaardige geesten kunnen tegenhouden om chaos in de stad te veroorzaken.

Met de mogelijkheid om iconische Ghostbusters-uitrusting te gebruiken en te upgraden en elementen van het uiterlijk van hun personages aan te passen, laat Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord spelers echt het leven van een Ghostbuster met alle plezier en angsten die daarbij horen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)