Nieuwe trailer voor TT Isle of Man: Ride on the Edge 3

Een paar dagen geleden kondigde de Italiaanse ontwikkelaar Milestone TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 officieel aan. Tijd om ons wat nieuwe beelden te serveren zeggen ze daar nu.

In deze trailer staat de beroemde TT Isle of Man-coureur Davey Todd centraal.

Davey Todd kent als geen ander de zenuwslopende druk van een race, waarin elke fout rampzalige gevolgen kan hebben. Davey Todd is als Engelse coureur gespecialiseerd in wegracen en sleepte op 27-jarige leeftijd al een indrukwekkende overwinning in de wacht.

In 2018, terwijl hij zich voorbereidde op zijn eerste TT Isle of Man, besloot Davey om twee maanden te oefenen op de console van zijn broer, zodat hij zijn kennis van het circuit kon perfectioneren.

Dankzij deze voorbereiding werd hij tweede in het wereldwijde klassement van de game, en de op een na snelste nieuwkomer ooit in de echte race. In 2022 maakte Davey een solide indruk door tijdens de kwalificatieweek de snelste tijd neer te zetten met een rondetijd van 200 km/u! Daarnaast behaalde hij een podiumplaats in de categorie Supersport en een vierde plaats bij de ultieme Suberbike Senior TT.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)