Eerste Raid voor Call of Duty: MW2 speelbaar vanaf 14 december

Voor de release van Call of Duty: MW2 had Infinity Ward een belofte gemaakt. En die zijn we zeker nog niet vergeten. De game zou na release de mogelijkheid krijgen om Raids te spelen. Vanaf 14 december is het mogelijk om de eerste te spelen. Gaan ze Destiny achterna?

In de eerste Raid ‘Atomgrad’ zou het de bedoeling zijn om met een team allerlei puzzels op te lossen, terwijl je benaderd wordt door tal van vijanden. De Raid zou meerdere episodes bevatten.

In de loop van 2023 zouden we dus meerdere avonturen kunnen verwachten. Vooraleer je je wil wagen aan deze Raid, is het blijkbaar verstandig om je te focussen op de Special Ops missies. In deze missies kan je verschillende classes naar een hoger niveau tillen, zodat je in de Raid sterker voor de dag komt.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.