fbpx

Zes minuten gameplay van 505 Games’ maffiaspel Crime Boss: Rockay City

505 Games heeft een nieuwe, zes minuten durende, video onthuld voor hun in ontwikkeling zijnde maffiaspel, Crime Boss: Rockay City.

Zegt 505 Games je niets? Foei! Het team is onder andere verantwoordelijk voor de pc versie van Death Stranding, en titels als Control, Dead by Daylight en PayDay. We gaan er dus vanuit dat die mannen weten waar ze mee bezig zijn.

De volgende in hun rijtje is dus het maffiaspel Crime Boss: Rockay City, waarin we in de huid kruipen van Travis Baker; een man die de nieuwe koning van Rockay City wil worden.

We zullen alles kunnen stelen, van geld en drugs tot onbetaalbare kunstvoorwerpen, wat nog leuker is met handlangers. Daarnaast kunnen we in de PVE co-op multiplayer springen en samen met maximaal vier spelers spannende overvallen plegen.

Concurrentie voor GTA Online?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Zes minuten gameplay van 505 Games’ maffiaspel Crime Boss: Rockay City'

  1. Lange tijd geleden ging het een pak minder met 505 games. Goed nieuws dat ze de laatste jaren alsmaar positiever in het nieuws komen. Net als Capcom trouwens! Nu de hele bedrijfssfeer/cultuur van Activision nog 🙂

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: