Company of Heroes 3 komt in 2023 ook naar consoles

Als je het mij vraagt , dan is de Company of Heroes-reeks er eentje die perfect op pc past, en die ik niet meteen zou spelen op consoles. Maar daar denkt het team achter de reeks anders over.

Relic Entertainment gunt ons een eerste blik te gunnen op de gameplay voor consoles, namelijk PS5 en Xbox Series X|S, waarbij een belangrijke missie uit de Italiaanse Dynamische Campagne wordt getoond en een krachtige nieuwe functie wordt gedemonstreerd: Full Tactical Pause.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)