John Wick-regisseur neemt regie Rainbow Six-film op zich

Rainbow Six Siege

De John Wick-films zijn ondertussen uitgegroeid tot echte actieklassiekers. Dat heeft niet alleen te maken met het feit dat Keanu Reeves de hoofdrol speelt, maar ook door de visie van regisseur Chad Stahelski.

Die mag nu zijn creativiteit de vrije loop laten in een film die gebaseerd is op Tom Clancy’s Rainbow Six. Dat is alleszins wat de bronnen van The Hollywood Reporter weten te melden.

Maar dat is niet alles. Ze weten ook te vertellen dat niemand minder dan Michael B. Jordan de hoofdrol zal spelen als John Clark. Michael B. Jordan ken je waarschijnlijk wel uit Black Panther, de Creed-films en de televisieserie The Wire.

Voor de rest is er dus nog niets bekend over deze Rainbow Six-film. Al kunnen we er wél zeker van zijn dat het goed komt met de actie!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.