fbpx

Heeft de remake van Dead Space dan toch extra content?

Dead Space 2022

Horrorfanaten van over de hele wereld kijken reikhalzend uit naar de release van de remake van Dead Space later deze week. En nu blijkt dat ontwikkelaar EA Motive misschien wel wat extra in petto heeft voor ons. Althans, als we mogen afgaan op de gelekte PlayStation Trophy-lijst.

—–

SPOILER WARNING

—-

Lees NIET verder als je zonder spoilers aan de game wil beginnen!

—-

De originele game van Visceral Games uit 2008 had maar één einde. Eentje dat menig gamer ongetwijfeld veel heeft gezien. Maar uit de gelekte PlayStation Trophy-lijst op Exophase blijkt dat de game een alternatief einde zou hebben.

In de omschrijving van de bewuste Trophy staat namelijk te lezen dat je het alternatieve einde op eender welke moeilijkheidsgraad moet zien om deze Trophy te scoren. Als titel staat er echter Reunion, wat zou betekenen dat Isaac Clarke in het alternatieve einde wel eens herenigd zou kunnen worden met een oude bekende. Of dat wil zeggen dat je een bepaald personage gaat kunnen redden tijdens je helse toch op de USG Ishimura?

Dat kunnen we alleen maar te weten komen als we de game zelf spelen. Vanaf 27 januari is de game te koop voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: