Chapter 2: Retribution voor The Walking Dead: Saints & Sinners komt in maart naar PC en PSVR2

Het is niet zo heel lang meer wachten op de launch van PSVR2. De nieuwste VR headset van Sony heeft al een paar mooie launch titels en daar kan er altijd nog eentje bij denken wij dan.

The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2 lanceert gelijktijdig op Steam en PSVR2 op 21 maart.

Verder zullen cross-platform saves worden toegevoegd tussen Meta, Steam en PSVR2. Dit betekent ook dat degenen die de Meta Quest 2-versie in december hebben gekocht, hun voortgang kunnen overdragen.

Maar er is meer. Bij de launch van Chapter 2: Retribution lanceert op PC en PSVR2, ontvangen spelers een nieuw wapen “The Orphan”. Dit zal ook gelden voor Quest en Pico bezitters.

Tot slot geeft Skydance spelers ook de kans om een demo van The Walking Dead: Saints & Sinners te spelen op de Meta Quest store. Deze gratis demo geeft toegang tot de eerste 30 minuten van het spel en zal beschikbaar zijn tot 6 februari.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.