WW2 2K23 slaat vanaf 14 maart opnieuw hard toe

Dat de games van WWE de afgelopen jaren zonder problemen werden gepind is niks nieuws onder de zon. Vorig jaar bracht uitgever 2K en ontwikkelaar Visual Concepts met WWE 2K22 daar gelukkig verandering in. Nu heeft 2K aangekondigd dat WWE 2K23 dit jaar zal uitkomen en ze het nog beter gaan doen dan de vorige editie.

Ik volg WWE op de voet en het is bijna elke week spektakel van de bovenste plank. Gelukkig is het met de games ook terug de goeie kant aan het opgaan, zeker met WWE 2K22, dat ik nog geregeld speel. Vorige editie pronkte lucha libre Rey Mysterio nog op de cover, nu is het de beurt aan één van de grootste supersterren uit WWE.

Je zal wel extra je best moeten doen om hem te zien, want het gaat namelijk over 16-voudig wereldkampioen John Cena. Hij viert zijn 20 jarig jubileum en hierdoor verdient hij toch wel zijn plaatsje op de cover van de nieuwe WWE-game. John Cena zei alvast het volgende over het feit dat hij op de cover staat:

“Het is een genoegen om het verhaal van mijn carrière te vertellen via de WWE 2K23 Showcase,” zei John Cena. “2K heeft fantastisch werk geleverd door de WWE 2K-franchise vast te leggen en te versterken via dit concept, en ik ben vereerd om de cover van WWE 2K23 te sieren.”

WWE 2K23 zal verbeteringen bevatten tegenover zijn voorganger, waaronder een bijzondere nieuwe kijk op de 2K Showcase, de WWE 2K-introductie van WarGames en uitbreidingen op de belangrijkste spelmodi.

Er zullen ook weer heel wat supersterren de revue passeren, zoals “Tribal Chief” Roman Reigns, Brock Lesnar, Ronda Rousey , “The Man” Becky Lynch en nog heel wat andere worstelaars. Muziekfenomeen Bad Bunny zal ook zijn opwachting maken om de ring te betreden in WWE 2K23.

De game zal er ook nog realistischer moeten uitzien, door middel van nieuwe animaties, betere camerahoeken en belichting. De controls zouden ook beter moeten aanvoelen, vooral met de nieuwe optionele pinning mechanic.

WWE 2K23 Deluxe Edition en Icon Edition staat gepland voor een wereldwijde release op dinsdag 14 maart 2023 via Early Acces, gevolgd door de Standard Edition en Cross-Gen op vrijdag 17 maart 2023.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.