DICE start podcastreeks Inside Battlefield

Podcasts zijn hot. Daarover kunnen we zelf ook meespreken met onze eigen Pragalicious Podcast. Maar steeds meer gamingbedrijven starten hun eigen podcastreeks.

Zo ook ontwikkelaar DICE. Zij hebben de eerste aflevering online gezet van Inside Battlefield. De aflevering met de naam Return to the Class System wordt aan elkaar gepraat door DICE Community Manager Tom Straatman. Hij heeft het met Lead Game Designer Florian Le Bihan en Tech Lead Oliver Andersen over alle veranderingen die doorgevoerd worden op vlak van de classes.

De volgende aflevering wordt op maandag 30 januari gelost en hierin wordt de aankomende Update 3.2 besproken, samen met een analyse van de vernieuwde Breakaway-map.

Inside Battlefield is te beluisteren via Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts of je favoriete podcastservice.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.