Nieuwe filmtrailer van Dungeons & Dragons toont knotsgekke overval

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves wordt een van de grootste filmreleases van begin 2023, voor ons gamers althans. De nieuwste trailer toont niet alleen de indrukwekkende fantasiewereld, maar ook de luchtige benadering van het genre.

De trailer begint met Holga The Barbarian (Michelle Rodriguez) en Edgin The Bard (Chris Pine) in een moeilijke situatie, zonder wapens en vastgebonden door de slechteriken. Holga draait echter snel de rollen om tegen de bewakers, terwijl Edgin op de achtergrond grapjes maakt.

De scènes bevatten een aantal slinkse vallen die elke D&D-speler kent, een gevecht tegen een draak en andere angstaanjagende beesten, veel zwaardgevechten en zelfs een cameo van een mimespeler. Het doel van de film lijkt om de chaotische, rauwe sfeer van een goede D&D campagne te combineren met een boeiend heist-verhaal.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves komt 29 maart uit in de bioscoop. Een spin-off TV show is naar verluidt ook in de maak, en zal worden gestreamd op Paramount +, maar verder zijn daar nog geen details over bekend.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.