Supermassive Games stelt The Dark Pictures: Switchback VR uit tot 16 maart 2023

Wie van plan was om te griezelen met The Dark Pictures: Switchback VR wanneer PlayStation VR2 op 22 februari lanceert, zal moeten uitkijken naar iets anders. Supermassive Games heeft de release namelijk met een aantal weken uitgesteld.

Via Twitter laat de ontwikkelaar het volgende weten: ‘Switchback VR is ons meest ambitieuze VR-project tot nu toe en neemt spelers mee door vijf uitgebreide werelden die zich vertakken via verschillende met terreur gevulde rollercoasterroutes, gebaseerd op The Dark Pictures franchise. Het is altijd ons doel geweest om de game samen met de launch van PS VR2 te releasen maar het is voor ons ook heel belangrijk dat jullie, de spelers, de meest afgewerkte en angstaanjagende ervaring krijgen wanneer je de game voor het eerst speelt. Met dit in gedachten hebben we de moeilijke beslissing genomen om de game uit te stellen naar 16 maart 2023. Bedankt voor al jullie enthousiasme en geduld, het betekent echt de wereld voor ons! We kunnen niet wachten om meer over deze sinistere achtbaan uit de hel te onthullen. Houdt hiervoor onze socials in de gaten voor onze nieuwe gameplay video die binnenkort verschijnt!’.

Wie zich afvraagt welke game hij of zij dan wel moeten spelen op 22 februari, kan hier een handig overzicht vinden.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.