Phantom Liberty DLC van Cyberpunk 2077 is duurste uit de geschiedenis van CD Projekt Red

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty

Later dit jaar mogen we een grote uitbreiding voor Cyberpunk 2077 verwachten. En bij CD Projekt Red hebben ze niet op een euro meer of minder gekeken tijdens het ontwikkelen van deze DLC genaamd Phantom Liberty.

In een artikel verschenen in de Poolse financiële krant Parkiet (en vertaald door Wccftech), heeft CD Projekt Red’s Investor Relations Manager, Marek Bugdol, verklaard dat de DLC qua budget de grootste is in de geschiedenis van de studio. ‘We hopen dat de nieuwe avonturen en personages zowel mensen die al bekend zijn met de game als nieuwe spelers zullen aanmoedigen om naar Night City te trekken’, aldus Bugdol.

Phantom Liberty is een spy-thriller uitbreiding voor Cyberpunk 2077 dat zich in een geheel nieuw district van Night City zal afspelen. In deze DLC zal de veelgeprezen acteur Idris Elba de hoofdrol spelen als Solomon Reed, een FIA Agent voor de New United States of America. Tevens zal Johnny Silverhand (gespeeld door Keanu Reeves) zijn terugkeer maken naast een nieuwe cast van personages.

Eerder bevestigde CD Projekt Red al dat Phantom Liberty de enige DLC zal zijn die voor Cyberpunk 2077 zal uitgebracht worden. Na de release van Phantom Liberty zal de studio beginnen aan de ontwikkeling van de volgende Cyberpunk 2077-game, dat momenteel gekend is als Project Orion.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.