Tem, train en fok nu ook dieren in Stranded: Alien Dawn

Stranded Alien Dawn

Stranded: Alien Dawn zegt je misschien niet veel, maar deze game wekt de interesse bij steeds meer gamers. Momenteel is de game te spelen in Early Access via Steam en kreeg het een nieuwe update.

Deze nieuwe update stelt je in staat om dieren te temmen en te trainen. Bovendien kan je er vervolgens ook mee beginnen fokken. Bovendien voegt de Tame and Train-update drie hondenrassen toe: de Grote Deense Dog, de Boxer en de Weimaraner.

Stranded: Alien Dawn is een strategische survivaltitel met een aparte insteek. Als je alles te weten wil komen over deze game, kan je zeker even de uitgebreide preview van Lazlo er bij nemen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.