World War Z: Aftermath Horde Mode XL nu beschikbaar

World War Z

Pak een wapen en maak je klaar om te strijden tegen de nieuwe supergrote horde in World War Z: Aftermath Horde Mode XL, nu beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC.

Bovendien kunnen alle spelers op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One vandaag de gratis next-gen update binnenhalen en gloednieuwe dodelijke wapens, een vernieuwd progressiesysteem en nieuwe vijanden om in de horde te vellen ervaren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.