fbpx

The Crew 2’s nieuwste gratis update, Season 7 Episode 2, is nu beschikbaar

Ubisofts open wereld racegame The Crew 2 draait ondertussen al een jaar of vier mee. Dit belet Ubisoft echter niet om de game op regelmatige basis van nieuwe content te voorzien. Hoog tijd dus voor Season 7 Episode 2, een nieuwe gratis update.

De gratis update, die nu beschikbaar is via Steam en Epic Games Store, PS4 PS5, Xbox One en Xbox Series X bevat een nieuwe challenge voor spelers, en dit met de steun van Motorflix, de aanbieder van in-game auto-entertainment.

De Blizzard Rush-update bevat ook vijf nieuwe hypercar-events en als je de volledige serie hebt voltooid, dan ontgrendel je de BMW M8 Coupé.

Er is ook een geheel nieuwe Motorpass – “met 50 niveaus van nieuwe exclusieve beloningen, zowel gratis als premium” – waaronder de Bugatti EB110 Super Sport Anodized Edition (hypercar), de Dodge SRT Charger Lab Edition (Street Race), de Saleen S1 Icebreaker Edition (Street Race), cosmetics, outfits en valutapakketten (Crew Credits en Bucks).

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d