Deadpool komt via eerste DLC-pakket naar Marvel’s Midnight Suns

De verwachtingen voor Marvel’s Midnight Suns lagen niet al te hoog, maar op het einde van 2022 heeft deze game me ontzettend weten te verrassen. Met de komst van het eerste DLC-pakket kijk ik wederom enorm uit om terug aan de slag te gaan met deze game. Waarom? Omdat Deadpool zijn opwachting maakt in deze Marvel-game.

De dialogen in Marvel’s Midnight Suns zullen een enorme boost krijgen, want met een personage als Deadpool, mogen de kinderen ongetwijfeld de oortjes sluiten. Ik ben enorm benieuwd hoe ze dit fantastische personage in de game gaan verwerken.

Vanaf 26 januari mogen we het zelf ontdekken, want dan komt DLC-pakket The Good, The Bad and The Undead uit.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.