fbpx

The Callisto Protocol-update introduceert New Game+ modus

The Callisto Protocol

Striking Distance Studio’s The Callisto Protocol was een mooi eerbetoon aan Dead Space, maar eerlijk gezegd vond ik Dead Space beter. Wat natuurlijk niet wegneemt dat The Callisto Protocol voor de fans van het genre een goede game is.

Striking Distance Studios heeft nu een nieuwe update uitgebracht voor The Callisto Protocol die de New Game+ modus introduceert. Dit wil dus zeggen dat je de game opnieuw kan spelen, inclusief al je wapens, upgrades en Callisto Credits van je eerste speelbeurt.

Daarnaast zijn verschillende bugs en optimalisatieproblemen aangepakt, wat als muziek in de oren zal klinken bij pc-gamers die last hadden van framerate drops.

Er is nog niets bekend over de Hardcore-modus van The Callisto Protocol, waarvan Striking Distance eerder had gezegd dat deze deel zou uitmaken van een gratis update. Ook wachten we nog steeds op nieuws over de Season Pass van het spel, die op 7 februari van start gaat.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: