fbpx

Laatste update voor Marvel’s Avengers verschijnt op 31 maart

Marvel's Avengers

De levenscyclus van Marvel’s Avengers was niet van de poes. De release werd geplaagd door héél veel kritiek op de erg doodse en eentonige multiplayer en ook daarna bleef de game geruime tijd in het oog van een storm hangen.

Toch deed ontwikkelaar Crystal Dynamics er via verschillende updates er alles aan om de game meer in balans te krijgen én om telkens weer nieuwe content toe te voegen. Maar daar komt binnenkort dus verandering in.

Want in een bericht op de officiële website heeft de ontwikkelaar meer info gegeven over de laatste update die gepland staat voor 31 maart 2023.

Op die dag brengt de ontwikkelaar update 2.8 uit die de balans voor een laatste keer moet optimaliseren. Op hetzelfde moment wordt de in-game winkel voor cosmetische items gesloten waardoor je geen credits meer kan kopen of inruilen.

Je huidige credits worden dan automatisch omgezet in in-game resources. Een overzicht vind je in onderstaande tabel. Het zure is wel dat alle content uit de store daarna gratis wordt.

De officiële ondersteuning stopt volgens Crystal Dynamics op 30 september. Al blijven de single- en multiplayer wel speelbaar na die datum. Voor hoelang dat geldt voor die laatste mode, durf ik echter niet te zeggen…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: