fbpx

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl toont zich in waanzinnig vette screenshots

S.T.A.L.K.E.R. 2: HEART OF CHORNOBYL

Ondanks de problemen tijdens de ontwikkeling van S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl hebben we de voorbije maanden toch heel wat coole gameplaytrailers voorgeschoteld gekregen. Nu krijgen we eindelijk ook enkele in-game screenshots voorgeschoteld.

Op de screenshots zien we de grafische pracht die de Unreal Engine 5 weet uit te braken en hoeveel de details de ontwikkelaars in de omgevingen van S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl hebben weten te proppen.

Ik kan alvast niet wachten om op stap te gaan in en rond Chornobyl. De game moet normaal gezien ergens dit jaar uitkomen voor Xbox Series X|S en pc.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d