fbpx

Pragalicious Podcast #048 | We zitten met een geval van Marvel-moeheid

In deze episode blikt de crew terug op Phase 4 van de Marvel Cinematic Universe. Ruikt Marvel nog altijd even vers en wat moet er anders in Phase 5? Ze hebben het ook over angst & woede voor Suicide Squad: Kill The Justice League en Skull & Bones.

Verder gaat het over een rouwbericht van Google, pluimen voor The Last of Us, kasten vol clownsmaskers, langdurige mist en plushe hamers.


01:20 – Suicide Squad: Kill The Justice League gaat met een battle pass werken en dat maakt ons bang
06:49 – Skull & Bones werd voor een zésde keer uitgesteld en dat maakt ons bang en boos
11:58 – Google Stadia geeft na drie jaar de geest en dat maakt ons vrij onverschillig
16:31 – De Marvel Cinematic Universe is groter dan ooit en alomtegenwoordig. Hoe geslaagd vindt onze crew Phase 4? Wat zijn de verwachtingen voor Phase 5? Wat moet er dringend anders?
32:58 – De suggesties van het huis


Je kan de podcast beluisteren via volgende kanalen:

➤ Spotify
YouTube
Google Podcasts
➤ Apple Podcasts
➤ Soundcloud
➤ TuneIn

Abonneer je en krijg meteen een melding wanneer nieuwe afleveringen online staan!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: